DOROBANTI 2 camere decomandate de inchiriat

DOROBANTI 2 camere decomandate de inchiriat DOROBANTI 2 camere decomandate de inchiriat DOROBANTI 2 camere decomandate de inchiriat DOROBANTI 2 camere decomandate de inchiriat DOROBANTI 2 camere decomandate de inchiriat DOROBANTI 2 camere decomandate de inchiriat DOROBANTI 2 camere decomandate de inchiriat DOROBANTI 2 camere decomandate de inchiriat
Tipul proprietății: Apartament
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 73 m²
Etaje imobil: 9
Anul construirii: 1978

Apartamentul este complet decomandat, mobilat, echipat cu electrocasnice, contorizat si renovat octombrie 2013 (zugravit, vopsit si cu parchet nou).

Deasemenea blocul este certificat in categoria B de performanta energetica termica (reabilitat energetic cu termopane si cu termoizolarea peretilor exteriori in 2012).

Apartamentul se compune din urmatoarele incaperi:

Hol=6,01 mp
Sufragerie=18,62 mp
Dormitor=15,47 mp
Bucatarie=7,46 mp
Camara=1,03 mp
Debara=0,93 mp
Baie=4,78 mp
Balcon cu Logie=18,79 mp

Suprafata totala este de: 73,09 mp.

Apartamentul este dotat cu: Aragaz ZANUSSI (Italia), Frigider INDESIT (Italia) cu 5 rafturi si 3 sertare de congelare, Masina de spalat rufe ELECTROLUX (Suedia) – noua, Aspirator PANASONIC – 1400W, toate in perfecta stare de functionare sau noi.

Utilitatile apartamentului sunt complet contorizate pentru: energie electrica, caldura, apa calda si apa rece.

Posibilit

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?