Apartament la cheie!

Apartament la cheie! Apartament la cheie! Apartament la cheie! Apartament la cheie! Apartament la cheie! Apartament la cheie! Apartament la cheie! Apartament la cheie! Apartament la cheie! Apartament la cheie! Apartament la cheie! Apartament la cheie! Apartament la cheie! Apartament la cheie!
Tipul proprietății: Apartament
Suprafața utilă: 56 m²
Etaje imobil: 10
Anul construirii: 1982

Decomandat,et.5/10,lift nou, interior refacut de la rosu in 2009 cu materiale de cea mai buna calitate, incluzand toata reteaua electrica si sanitara, cu prize multifunctionale(curent,internet,tv)-nimic la vedere. Apartamentul este izolat pe exterior cu 10 si inchis cu geam termopan(inclusiv balconul) QFort , 5 straturi-culoare nuc;toate modificarile interioare au fost facute pe baza de proiect aprobat la Urbanism. Dotarile mai cuprind parchet laminat de 8,respectiv 12cm,gresie, faianta portelanata, usi interioare din lemn masiv,centrala electrica, AC-12000BTU-Samsung,un al doilea balcon inchis pe casa liftului + loc de parcare atribuit. Proprietar persoana fizica, accept plata in relatie cu banca sau dosar „Prima casa””.”

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?