Casa de vacanta sau permanenta aproape de bucuresti

Casa de vacanta sau permanenta aproape de bucuresti Casa de vacanta sau permanenta aproape de bucuresti Casa de vacanta sau permanenta aproape de bucuresti Casa de vacanta sau permanenta aproape de bucuresti Casa de vacanta sau permanenta aproape de bucuresti Casa de vacanta sau permanenta aproape de bucuresti
Tipul proprietății: Casă locuinta permanenta
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 81 m²
Etaje imobil: 0
Anul construirii: 0

Casa la tara, aproape de Bucuresti (24km) aflata intr-o locatie linistita, perfecta pentru a fi folosita pentru weekend sau ca locuinta permanenta. Proprietatea este usor accesibila printr-o sosea asfaltata. Curtea este mare cat pentru doua locuinte (500mp). Casa este construita din caramida, are 4 camere (81mp) si de-a lungul a doua dintre ele exista veranda inchisa cu sticla. In toate incaperile exista sobe de teracota. Casa este invelita cu tabla, acoperisul mansardabil fiind construit din grinzi rezistente de salcam. Langa casa se afla anexe cu o suprafata de 60 de metri patrati iar vizavi de ea se afla o alta constructie care poate fi folosita ca bucatarie de vara. Curtea este racordata la reteaua de apa potabila curenta prin cismea si are o deschidere mare (13 metri). In continuarea curtii exista o gradina de 1930mp, teren fertil, plat si neindundabil. Acest teren este perfect si pentru alte constructii.

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?