Apartament modern in zona linistita

Apartament modern in zona linistita Apartament modern in zona linistita Apartament modern in zona linistita Apartament modern in zona linistita Apartament modern in zona linistita Apartament modern in zona linistita Apartament modern in zona linistita Apartament modern in zona linistita
Tipul proprietății: Apartament
Disponibil din data:
Suprafața utilă: 75 m²
Etaje imobil: 4
Anul construirii: 0

Apartamet cu 3 camere semidecomandat, 2 balcoane, izolate pe interior si exterior, cu gresie, incalzire in pardoseala, termopane, centrala prorie, gresie si faianta in baie, bucatarie si hol, parchet de fag in camere.
Usile interioare sunt facute la comanda iar usa de la intrare e de inalta siguranta metalica de 2-3 mm si capitonata.Blocul este izolat termic. Apartamentul se vinde mobilat sau partial mobilat,in functie de cerere.
Alte utilitati:
RDS,Romtelecom(telefonie+internet),cablu
CATV,iar la cerere antena profesionala proprie(cca
2000-3000 canale TV,RADIO/camera).
Apartamentul se afla intr-o zona cu multa verdeata,cu multe terenuri de joaca pentru copii.Este situat aproape de centre comerciale(Carrefour,Kaufland,McD,Selgros,Metro,Orizont).

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?