bootstrap theme


Presat de timp ?
Sunați la 0774-433-546

Dacă nu doriți să deschideți un cont pe site sau aveți nevoie mai multe clarificări vă rugăm să ne sunați la numărul de mai sus.
Pentru a adăuga GRATUIT o ofertă vă rugăm să vă autentificați în contul dumneavoastră sau să deschideți un cont pe site.

Da, este GRATUIT !

Deschideţi un cont chiar acum și activați GRATUIT o ofertă pentru 30 de zile.
Înregistrarea este simplă și durează numai 15 secunde.
Profitați de avantajele sistemului nostru interactiv care permite comunicarea directă între vânzători şi cumpărători, fără intermediari.

Asistență Premium

Alegeți opțiunea CLUBUL PROPRIETARILOR pentru a beneficia de asistență personalizată și consultanță gratuită. În 24 de ore de la deschiderea contului vă contactăm prin telefon pentru a vă ajuta să configurați corect oferta salvată. Aflați de la un specialist ce opțiuni aveți pentru promovarea ofertei pe piața imobiliară și nu numai.

Avertisment!

OferteProprietari.ro nu este o agenție imobiliară !
Acest portal este dedicat 100% promovării ofertelor imobiliare publicate de către proprietarul direct sau reprezentantul legitim al acestuia ! Prin urmare nu sunt admise și vor fi înlăturate fără nici o formalitate prealabilă ofertele postate de către intermediari.

Mai multă expunere pentru oferta dumneavoastră !


Dacă doriți să găsiți rapid un cumpărător sau chiriaș este important să investiți în promovarea ofertei pe piața imobiliară.
Alimentați contul deschis pe site cu credite pe care le puteți utiliza pentru evidențierea ofertei dumneavoastră în rezultatul căutărilor prin activarea Opțiunilor Premium . Începând de la 10 EURO credite acumulate în cont primiți bonusuri și beneficii suplimentare care vă garantează expunerea și vizibilitatea necesare pentru ca oferta să fie remarcată.

STANDARD

1 ofertă activă pentru 30 de zile
5euro
Servicii incluse la plata sumei de 5 EURO pentru activarea  unei oferte. Opțiunile suplimentare pot fi activate prin alimentarea contului deschis pe site.
  • Cont personal administrare oferte
  • Pagină dedicată fiecărei oferte
  • 15 fotografii + video+ tur virtual
  • Contorizare vizualizări
  • Suport pe Forum

CLUB PREMIUM

1 afertă activă pentru 90 de zile
10euro
Opțiuni incluse la plata sumei de 10 EURO pentru activarea ofertei sau prin cumularea acestei sume în contul deschis pe site.
Succes garantat !

CLUB PREMIUM PLUS

1 ofertă activă pentru 180 de zile
20euro
Opțiuni incluse la plata sumei de 20 EURO pentru activarea ofertei sau prin cumularea acestei sume în contul deschis pe site.

DORIȚI SĂ VĂ APELĂM NOI ?

Programați o sesiune de asistență GRATUITĂ prin telefon sau în locația aleasă de dumneavoastră

DISTRIBUIE PENTRU PRIETENI!