Acest portal este dedicat 100 % promovării ofertelor imobiliare de către proprietarii direcți !

Adoptarea acestui principiu nu exclude posibilitatea ca un proprietar direct aleagă să fie reprezentat de un profesionist specializat în unul sau mai multe aspecte legate de perfectarea tranzacțiilor imobiliare: promovare, negocire, documentatie legală etc.

Deasemenea, vânzarea unui bun imobil poate fi promovată de către profesionişti în cadrul unei proceduri de executare silită sau lichidare judiciară.

Prin umare vor putea adăuga și promova oferte:

  • Persoana fizică sau juridică deținătoare a titlului de proprietate a imobilului sau a unei cote indivize.
  • Creditorul care are interesul promovarii unei vânzări prin procedura de executare silită sau lichidare judiciară cu scopul de a maximiza sumele recuperate.
  • Membrii UNEJ (Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești)
  • Membrii UNPIR (Uniunea Națională a Practicienilor în Insolvență din România)
  • Reprezentatul proprietarului in baza unui mandat expres in forma scrisa sau in baza unui contract de comision conform prevederilor Codului Civil.

Principiul existentei mandatului se aplica in mod corespunzator ofertelor postate de reprezentantul cumparatorului.

Avertisment !

Nu sunt admise și vor fi înlăturate fără nici o formalitate prealabilă ofertele adăugate de către intermediarii care nu pot face dovada că au primit mandatul de a reprezenta proprietarul.

Deasemenea, nu este admis si se considera nul mandatul acordat unei singure persoane pentru a reprezenta atat vanzatorul cat si cumparatorul in cadrul aceleiasi tranzactii.

Autentificare


Înregistrare


Resetează parola

Te rog introdu numele tău de utilizator sau adresa de email, vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

Puneți o întrebare
1
Vă putem ajuta?
Scan the code
Vă putem ajuta?