Cupoane vouchere reduceri si beneficii

club_family AVANTAJE PENTRU TOATĂ FAMILIA

Cluburile de cumpărători au intrat demult in obișnuința consumatorului în toate piețele dezvoltate datorită unui motiv foarte simplu: atunci când sunt uniți cumpărătorii pot să-și multiplice puterea și să obțină reduceri de preț și avantaje inaccesibile cumpărătorului individual.

Clubul Proprietarilor adună și pune gratuit la dispoziția tuturor celor care ne vizitează cele mai atractive oferte și promoții din piață, mai ales când acestea pot aduce o valoare adăugată certa pentru casa și familia dumneavoastră. În același timp negociem cu partenerii noștri pentru a oferi reduceri și beneficii exclusive disponibile doar pentru membrii clubului.


CUM PUTEȚI BENEFICIA ȘI DUMNEAVOASTRĂ ?

Toate reducerile și beneficiile pot fi accesate sub forma de coduri de reducere online ori cupoane de reducere printabile atunci când oferta este disponibilă exclusiv offline. Unele oferte și avantaje premium sunt disponibile exclusiv pentru membrii clubului și necesită autentificarea în contul de membru.

CINE POATE FI MEMBRU ?

Sunt invitați să devină membri toți proprietarii care au achitat un pachet de servicii Premium pentru promovarea unei oferte de vânzare, cumpărare sau închiriere pe OferteProprietari.ro, portalul dedicat ofertelor imobiliare fără intermediar. Deasemenea, vor beneficia de calitatea de membru partenerii comerciali care oferă reduceri și beneficii exclusive membrilor clubului. Ne cerem scuze, pentru moment nu sunt admise solicitări de înscriere în afara situațiilor menționate.Tastatura Ultra-Slim Wireless 3.0 Class 2, compatibila cu tableta, telefon, smart TV, laptop, dimensiuni reduse, la doar 99 RON in loc de 179 RON
15 vizualizări


3 vizualizări


Sampon Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fibre Force
12 vizualizări


24 vizualizări


39 vizualizări


Set Bebe Lovely + patut + carusel + accesorii, usor de montat, bebe emite diverse sunete, materiale non-toxice si rezistente, la doar 169 RON in loc de 285 RON
18 vizualizări


Sursa Modulara Corsair Builder Series CS750M 750W Gold
44 vizualizări


Incarcator Solar Yolk USB 5W
10 vizualizări


Unghiute ingrijite pana la 3 saptamani: Manichiura si Pedichiura cu oja semipermanenta, la 59 RON in loc de 110 RON
16 vizualizări


Căutare avansată
1 Stele
2 Stele
3 Stele
4 Stele
5 Stele
Abonamente
  • Premium Member

    Alegeți abonamentul potrivit !

  • Business Partner

    Alegeți abonamentul potrivit !


Parteneri
QuickMobile.ro

443 reduceri

MarketOnline

0 reduceri
Booking.com